Selecteer een pagina

Albert Heijn Heerschap Muntpassage – kleiner, maar voelt groter

De Albert Heijn in de Muntpassage in Weert is deze week geopend en Albert Heijn Heerschap heeft daarmee de zesde winkel geopend. Deze winkel is opnieuw ingedeeld en aangepast aan de nieuwste formule.

We hebben ook de indeling geoptimaliseerd: doordat het deel achter de schermen te optimaliseren en te verkleinen is het Huuroppervlak (VVO) verkleind. Ook het winkeloppervlak is verkleind. Eerder was de winkel uitgelijnd met de passage, waardoor de winkel het als ‘scheef’ werd ervaren. Door de winkel nu evenwijdige met de achterwand te organiseren voelt de indeling nu logisch en is de routing goed.

Door de etalage te laten vervallen is er meer daglicht in de winkel, waardoor deze groter aan voelt. Met deze layout en een heldere routing is de feedback van klanten en consumenten dat de winkel groter aan voelt.

Opening

Ontwerp supermarkt Actiestraat

Ontwerp supermarkt Bakkerij

 

Natuurlijk kan de warme bakker van Bakkerij Heerschap niet ontbreken: een sterk regionaal aanbod met met prijswinnende vlaaien en een sterke lokale signatuur. Voor de Bakkerijafdeling van Heerschap is een specifieke opstelling van het meubilair ontwikkeld om hun producten te tonen. Door een maximaal zichtbereik, de juiste hellingshoek en lichtkleur worden de producten optimaal getoond voor de beste aankoopprikkel.

Ontwerp supermarkt Versplein

Ontwerp supermarkt Kassapark en passage

^Justus Slaakweg en Loes van der Tuuk

Albert Heijn Heerschap retaildesign

We build success for

Let’s start building your success.Feel free to contact us.

Justus Slaakweg
Leidsevaartweg 1
2106 NA Heemstede
+31 88 007 2600

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!