Selecteer een pagina

Mr. Green boutique offices: alles in het ontwerpmodel: zó bouwen we het.

De volgende vlog van Mr.Green is online: ‘The making of’ deel 2: over het 3d model in besluitvorming en bouw.

Deze keer neemt Fedor je mee in het proces hoe het ontwikkelproces van het Mr Green kantoor verder gaat na het ontwerpmodel van NewArmstrong. Het 3d model is ook het model waar we de tekeningen uit halen (zie Vlog no. 6). Sam neemt in deze vlog de kijker mee hoe het model laat zien wat we het exact bouwen voor Mr Green. En ook hoe het model wordt gebruikt bij de ontwerpbeslissingen: ‘past hier een hoge tafel of lage tafel?’ Onze modellen maken we in Autodesk Revit, renderen we in Esncape en presenteren we met de VR brillen van Oculus.

Mr. Green Ontwerpmodel

Maar de opdrachtgever laat ook zien ook hoe het virtuele model van NewArmstrong precies passend is met een virtueel model van de waterval achter de counter en hoe die gerenderd wordt. Dat is ook de waterval die zichtbaar is in het kantoor in Klarenbeek.
Fedor laat zien hoe het bouwproces van een Mr. Green kantoor vervolgd wordt met Leban over inbrengen van het warme gevoel, de rust in het Mr. Green interieur. 
Wil je meer weten over BIM, onze ontwerpmodellen, neem dan contact op met Bram de Feijter, onze BIM manager. Wil je meer weten of Mr Green: neem dan contact op met Rene Bos, voor beiden contactgegevens hier
^Justus Slaakweg
 

Mr Green

We build success for

Let’s start building your success.Feel free to contact us.

Justus Slaakweg
Leidsevaartweg 1
2106 NA Heemstede
+31 88 007 2600

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!