Selecteer een pagina

Equal Pay day

Geen Gender pay gap bij NewArmstrong.

Vandaag is Equal Pay day. Bij veel bedrijven krijgen vrouwen duidelijk midner betaald dan mannen. Gemiddeld 13%. Terwijl ze hetzelfde werk doen. Hetzelfde opgeleid zijn. Dezelfde verantwoordelijkheden dragen.
Dat zou betekenen dat ze na 14 November eigenlijk gratis werken. 
Dit is onze Gender Gap voor de 3 voornaamste functies die wij in ons bedrijf hebben: architecten en ontwerpers, projectmanagers en modelleurs.
Ze niet niet volledig gelijk: met een paar jonge mannelijke modelleurs ligt de gemiddelde leeftijd daar iets lager, dus het inkomen ligt gemiddeld iets hoger aan de vrouwelijke zijde. Er zijn ook iets meer vrouwen die vier dagen willen werken dan mannen.
Maar de beloning is gelijk.

Equal Pay day

Maar dit is het.
1:1.004.
Wij hebben geen Gender Pay Gap. En vrouwen doen bij ons gelijk werk aan mannen en kunnen hetzelfde bereiken. Want zo moet het. Ons Finance manager is een vrouw. Onze Operationeel manager Design is een vrouw. We hebben hele goede vrouwelijke modelleurs, ontwerpers en projectmanagers. We hebben en werken samen met fantastische vrouwelijke techneuten, dus vertel ons niet dat het niet kan. We zien zeker verschillen tussen mannen en vrouwen als ze ontwerpen. Maar dat maakt het één niet beter dan het ander. 
We zien verschillen in probleembenadering en oplossingsrichtingen.
Maar dat maakt het één niet beter dan het ander. 
 
Helaas is onze verdeling niet de door ons gewenste 50-50 (nu v 37% m 63%), maar dat is wel ons streven (en we hebben nog vacatures!)
Walk the talk. Doe wat je moet doen. Maar dit is onze overtuiging en dit is hoe met moet.
1:1.004
 
Gender pay
 
Equal Pay Day

We build success for

Let’s start building your success.Feel free to contact us.

Justus Slaakweg
Leidsevaartweg 1
2106 NA Heemstede
+31 88 007 2600

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!