Fijne Paasdagen!

Fijne Paasdagen!

Ieder jaar kopen wij bij één van onze klanten de Paasbroden in voor onze medewerkers en klanten. Natuurlijk hebben we de  Albert Heijn al lang geproefd. Middenin de Coronacrisis hebben we Paasbroden besteld bij bij BijRobert en Sligro, vorig jaar Bakkerij Heerschap terwijl we midden in ombouwfase van 5 supermarkten naar Albert Heijn Heerschap zaten.  Dit jaar zitten we met Pasen tussen verschillende bouwprojecten van Hoogvliet supermarkten in: dus Paasstollen in samenwerking met Hoogvliet.

Hoogvliet noemt zich de énige supermarktketen die óók Warme Bakker is: met Pasen hadden we dus heerlijke lemonchocolate stollen uit hun eigen bakkerij. Gebakken in Bleiswijk, afgeleverd in de Hoogvliet Supermarkt in Vijfhuizen: een Hoogvliet die nog niet naar de nieuwste formule is omgebouwd.

 

Paasdagen

Ophalen

Hoogvliet order

 

Bakkerij ontwerp

Het ontwerpen en bouwen van een Bakkerij is een specifieke discipline: hierbij komen look & feel, functionaliteit (werkplek en logistiek), voedselveiligheid en techniek samen in één dossier. Met de Lay Out en het ontwerp moet gezorgd worden dat de presentatie aantrekkelijk is. Maar ook  dat de producten goed en eenvoudig te bereiden zijn, de werkplek makkelijk schoon te houden is. En om snelheid en werkplezier te garanderen: zorgen voor een optimale workflow.

Omdat het bakproces ook afhankelijk is van het klimaat moeten de installaties en inrichting heel goed op elkaar zijn ingericht: plotseling temperatuurschommelingen zijn funest voor het proces van rijzen en bakken. Maar ook de aansluitingen van bakkerijapparatuur: de aansluitvermogen, koelvermogens, warmteproductie en ontluchting moeten worden gecoördineerd met het inrichtingsplan en installatie-ontwerp.

NewArmstrong kent als geen ander de eisen die aan een ruimte als dit gesteld worden: met onder meer Delifrance, BijRobert, Hoogvliet, AH Bakery maar ook Foodretail als Leonidas en Art of Chocolate hebben wij de juiste ervaring. Maar voor nu: fijne Paasdagen!

 

Hoogvliet pasen met Hoogvliet logo

Pasen

We build success for

Let’s start building your success.Feel free to contact us.

Justus Slaakweg
Leidsevaartweg 1
2106 NA Heemstede
+31 88 007 2600

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!