Selecteer een pagina

Flagshipstore Burberry

In de PC Hooftstraat is een nieuwe Burberry Flagshipstore geopend.

Geschiedenis Burberry

Burberry is een uit de UK afkomstig modehuis in fashion en accessoires. Het is opgericht in 1921 en wereldberoemd geworden door de stof gabardine: een ademende stof die waterdicht is door een geïmpregneerd garen. Deze stof is het bekendste geworden met de ‘Haymarket check’. Het is qua patroon een Schotse Tartan; maar Burberry wilde het merk geen Schotste allure meegeven dus heeft het geregistreerd als een Engelse ‘check’.

Interieurconcept Burberry.

Met houten vloeren, witte wanden met zwarte koven waarin alle installaties zijn weggewerkt is dit een concept waarbij het interieur een rustige backdrop is en de collectie er uit springt. Om dit beeld te realiseren is het belangrijk om alle installaties goed weg te kunnen werken.

Burberry lounge

Burberry wandmeubels

Inmeting en 3d scan

De uitdaging van dit project zat in het ontbreken van duidelijke tekeningen van de bestaande situatie. Na sloop hebben we een 3d scan gemaakt (met onze Faro Geoslam) en het ontwerp over de scan gelegd om te kijken waar knelpunten ontstaan. Op basis daarvan kon het interieur worden aangepast vóórdat het in productie ging.

3d scan Burberry na sloop Faro GeoSlam

 

NewArmstrong heeft in de rol van Local Architect gewerkt aan de winkel van Burberry in de PC Hooftstraat. Het pand is volledig gestript en er is een nieuwe winkel in gebouwd door ToBuild.

 

 

 

Burberry graphics

 

 

 

Burberry store concept

We build success for

Let’s start building your success.Feel free to contact us.

Justus Slaakweg
Leidsevaartweg 1
2106 NA Heemstede
+31 88 007 2600

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!