Selecteer een pagina

Inspiratie van de Independent Hotel Show

Inspiratie! NewArmstrong’s selectie van de meest inspirerende ontwikkelingen van de Independent Hotel Show:
 

No. 1: meubilair en afwerkingen van Aectual

Aectual: 3d geprinte meubels en interieurs. Van plastics zoals bijvoorbeeld een Tetrapak-verpakking worden korrels gemalen, die kunnen zonder verdere bewerking door een 3d-printer verwerkt worden. Tot de product range behoort: stoelen en poefjes, plantenbakken, kamerschermen, kolomomkleding etc. Na een periode van gebruik behoort het terugleveren van meubilair voor hergebruik tot de mogelijkheden, die kunnen dan tot een gelijkwaardig product verwerkt worden. In kleur kan het recylingsproces alleen naar donkerder kleuren. De flexibiliteit en volledige circulariteit van dit product maakt het tot een absoluut product van deze tijd.
Brandveiligheidsklasse B is haalbaar.
Aectual korrels
Aectual print
Aectual product hotel

No. 2: baden voor hotel en welness 

#Corbadi
Terrazzo heeft een onmiskenbare look en een fantastische uitstraling. Maar veelal zijn producten zwaar en door de grote massa koelen ze snel af. De wastafels en baden van Corbadi zijn van een mengel van natuursteen en kunststof zodat ze veel lichter zijn. Omdat ze ook geisoleerd zijn blijft het badwater langer warm. Het luxury gevoel van terrazzo met een fantastische look&feel en langer warm water.
Corbadi bad hotel
Corbadi Welness wastafel

No. 3: Artwall collection

De Artwallcollection van Hanneke Van der Pol. Naadloze wand- en vloerbekleding op het niveau van kunst en illustratie. Of je nu van art-deco, futurisme, steampunk of klassiek houdt: deze collectie kan alles op maat produceren.
Het is afneembaar, kras- en stootvast en brandvertragend waardoor het uitermate geschikt is voor high-end toepassingen in veeleisende interieuromgevingen in retail, wellness, hotel en hospitality.
ArtWall Hanneke van der Pol
Artwall
^Justus Slaakweg
IH

We build success for

Let’s start building your success.Feel free to contact us.

Justus Slaakweg
Leidsevaartweg 1
2106 NA Heemstede
+31 88 007 2600

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!