Selecteer een pagina

Houd van mooie dingen: fijne design-Valentijn!

Valentijnsdag.

De dag dat je vroeger, toen Valentijnsdag nog aan het overwaaien was uit Amerika, je stiekeme liefde op de middelbare school verraste met een bloem in zijn/haar capuchon of een klein kaartje in zijn/haar jaszak. of, als de liefde al iets meer open was een Axe geurtje of een Etos lippenstift.

Die anonieme kaart op je deurmat waarbij je ging raden van wie dit handschrift was. of proberen om zo naders mogelijk te schijven zodat je vlam niet zag dat het van jou was. Die ene dag dat je dat stiekem deed, en je wilde niet dat een ander het zag.

Dat stiekeme gevoel. Dat is nu allang weg. Valentijnsdag is niet meer een stiekem ietsje. Valentijnsdag is een heel open iets. En ook wel commercieel geworden, ja. Maar die openheid, daar kunnen wij nu ons voordeel mee doen.

Dus hier onze openlijke liefdesverklaring: Wij houden ontzettend van mooie dingen. En we houden ontzettend van mensen die mooie dingen willen. We houden van het proces van inspiratie en creatie, van tot iets moois komen.

We houden van het gevoel van een flow dat je weet dat je onderweg bent naar dat goede idee. En de rush als je het idee hebt. Hét idee. We houden van nadenken hoe dat mooie vastgehouden kan worden als het uitgewerkt moet worden: van engineering tot prototyping. Wij houden van ons vak. Het is een vak: om van vraag tot idee te komen, van idee tot concept, van concept tot visualisatie. Van visualisatie tot tekening van van tekening tot gebouw. En het kost altijd moeite en aandacht om dat gevoel van dat eerste krachtige idee vast te houden. Dat is ons vak: dat idee vasthouden, zodat het overeind blijft en niet in elkaar zakt door halfbakken keuzes onderweg. Kies helder en houdt het idee vast. Vasthouden, net als houden van. Houd van je idee en laat het niet los. Dat is de weg naar passie, kwaliteit en mooie dingen.

#NewArmstrong. Strong in making your heart beat faster.

 

Valentines

We build success for

Let’s start building your success.Feel free to contact us.

Justus Slaakweg
Leidsevaartweg 1
2106 NA Heemstede
+31 88 007 2600

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!