Selecteer een pagina

Meet the team (autumn edition)

Wij hebben bij NewArmstrong een heerlijk team en dat komt alleen tot stand door het team goed en sterk te houden. Dat betekend ook dat we ruimte nodig hebben om met elkaar te ontwikkelen. Teamontwikkelruimte.

Dat kun je zien als een mentale en sociale ruimte waarbinnen je je vrij voelt om je samenwerking te testen. Je durft risico’s te nemen. Je durft afwijkende ideeën te bespreken. Je wordt uitgedaagd. Samenwerken en overleggen wordt heel tastbaar getoetst en geëvalueerd. Dat doe je niet altijd binnen de projecten, want dan overheerst de inhoud, de kwaliteit van het werk.

DSC 0040
Dit jaar hebben we in vier teams onze kernwaarden uitgediept:

  • Flexibel
  • Daadkrachtig
  • Vernieuwend
  • Creatief

Op deze manier hebben we onze kernwaarden met zijn allen verkend. Zodat het héle team onze kernwaarden kent en ook beleefd, begrijpt wat er mee bedoeld worden en hoe zich dat voor in de visie en  strategie van  NewArmstrong vertaald. En op die manier bieden we ook de ruimte om je buiten de projecten of werkinhoud binnen het team te ontwikkelen.

Aan het begin van deze herfst hebben we met het hele NewArmstrong-team op een fantastische locatie samengewerkt aan de mooiste lego creaties. Een ontbijt op locatie en dan bouwen maar. Om er toch weer achter te komen wie verrassend goede ideeën heeft, waarom zonder en plan te werk gaan niet efficiënt is en waarom goed overleggen belangrijk is.

Maar vooral ook om team te zijn. En leuke dingen samen te doen. Zodat de nieuwe collega’s de anderen van een andere kant leren kennen.

DSC 0052

DSC 0068

DSC 0026

 

 

DSC 0120

Meet the team:

DSC 0146

Team NewArmstrong

We build success for

Let’s start building your success.Feel free to contact us.

Justus Slaakweg
Leidsevaartweg 1
2106 NA Heemstede
+31 88 007 2600

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!