Selecteer een pagina

Mr Green ‘The making of…’

NewArmstrong werkt met MrGreen Boutique offices aan het verder ontwikkelen van hun “cool, classy & bit bad azzy” Workspaces: bekijk de vlogs om een kijkje in het ontwikkelproces te krijgen: The Making of… MrGreen inclusief het deel van NewArmstrong.

Mr Green Boutique offices wil ervoor zorgen dat niemand meer een langlopend huurcontract aan wil gaan en niemand meer een vaste werkplek heeft. Zij transformeren oude kantoorpanden naar een duurzame oplossing waarbij een organisatie die zijn personeel ‘member’ maakt in alle kantoren van Mr. Green in het land kan werken. Dat zijn nu Klarenbeek en Apeldoorn, maar binnenkort ook in Rotterdam en Zwolle.

In deze vlog laat Mr Green zien hoe deze kantoren ontwikkeld worden; van een pand dat aandacht nodig heeft naar een kantoorconcept waar members van MR Green fijn kunnen werken. Daar wordt het deel waar NewArmstrong voor verantwoordelijk is ook benoemd: in de rol van ‘architect‘ van Mr Green.

Om het concept van Mr Green uit te kunnen rollen maken hebben we het creatieve concept van Mr Green uitgewerkt in een volledige bibliotheek van virtuele elementen om de nieuwe kantoren mee in te richten.

Met de opdrachtgever lopen we in VR door het gebouw om alle ontwerpbeslissingen en technische uitwerking door te spreken. Vanuit het 3d model volgens alle hoeveelheden voor de prijsvorming van (onder)aannemers. Het meubilair in de kantoren van Mr Green is door ze zelf ontwikkeld: een specifiek flexbureau, een vergaderhub, bel-unit, pantries. Vergaderruimtes zijn juist niet standaard maar hebben allemaal een eigen karakter met specifiek meubilair, vloerafwerking en behang. Juist door die variatie is de geautomatiseerde hoeveelhedenstaat een groot voordeel: voor alle soorten behang en vloerafwerking de juiste bestelhoeveelheden. Door deze hoeveelhedenstaten te combineren met een kostenboek kunnen wij snel input geven voor de kostenraming en de Business Case.

Ook de installaties verwerken we volledig in het model om clashes te vermijden en de visuele impact te kunnen toetsen. Daarmee ondersteunen we ontwerpbeslissingen en vereenvoudigen de inkoop.  In de film is goed te zien hoe het eerste concept vertaald wordt een definitief bouwmodel.

Binnenkort kunnen we laten zien hoe we de uitvoering van dit project opstarten. Wil je meer weten over Mr green: neem dan contact op met de architect, René Bos, contactgegevens vindt je hier.

^Justus

 

 

vlog

We build success for

Let’s start building your success.Feel free to contact us.

Justus Slaakweg
Leidsevaartweg 1
2106 NA Heemstede
+31 88 007 2600

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!