Selecteer een pagina

Namens NewArmstrong: een succesvol 2023!

In 2022 hebben we genoten van de vele momenten van intensief samenwerken met onze opdrachtgevers, adviseurs en aannemers.

We hebben prachtige ontwerpen en tekeningen gemaakt, ontwerpen gepresenteerd in een volledige VR omgeving, als commercial ge-edit om een concept in 30 seconden te kunnen vatten. We hebben formules bij elkaar gebracht in één ontwerp. We hebben echte Flagshipstores geopend.

Mr. Green Boutique Offices Autodesk Construction Cloud

We hebben gebouwen diepgaand technisch onderzocht, inspecties verricht, inmetingen gedaan, gescand, rechtszaken over schademeldingen voorbereid. We hebben projecten in een hoog tempo achter elkaar uitgetekend om bijvoorbeeld voor één franchise 5 winkelopeningen in 7 weken tijd te realiseren. Voor tientallen projecten hebben we op de bouw de maatvoering uitgezet zodat de bouw snel kan starten.

Broodsnijder en taartkoeling Bakkerij Heerschap

We hebben tientallen vergunningen aangevraagd voor eenvoudige zaken tot complexe brandveiligheidsvraagstukken.

We hebben planningsessies georganiseerd om tot een optimaal bouwproces te komen. We hebben mooie retailprojecten, projecten in leisure en kantoren geopend en opgeleverd.

Gamestate design flagship

We zijn uitdagingen aangegaan, hebben successen gerealiseerd, we hebben moeilijke momenten gehad en moeilijke problemen opgelost. Maar we hebben een fantastisch team, dat met daadkracht, flexibiliteit, vernieuwing en creativiteit vol enthousiasme ieder project aanpakt. We zijn trots op ons team en op onze mooielklanten die ons het vertrouwen gunnen om met hun concept, formule of vastgoed aan het werk te gaan.

2022 komt nu tot een einde en de start van 2023 staat voor de deur, namens het team van NewArmstrong de beste wensen voor 2023!

Kerst jump

newyears

We build success for

Let’s start building your success.Feel free to contact us.

Justus Slaakweg
Leidsevaartweg 1
2106 NA Heemstede
+31 88 007 2600

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!