Selecteer een pagina

Strong in making your product speak.

Projectmanagement om projecten succesvol te laten verlopen

Een strategische planning is de solide basis bij jouw project en de het beheersen van project management.

Onze aanpak is gebaseerd op systematiek, waarbij we een duidelijk proces opstellen met vastgestelde stappen en dat planmatig beheren.

Door deze methode te hanteren, onderzoeken we de opgave uitvoerig op technisch, vergunnings- en brandveiligheidsaspecten, alsmede op installatietechnische vraagstukken.

Hierbij worden zowel de technische staat van het gebouw als de opgave, in de vorm van het Programma van Eisen van de opdrachtgever, onder de loep genomen.

Op deze manier worden tijdens de bouw zoveel mogelijk risico’s uitgesloten.

Wat is projectmanagement in het kort.

Projectmanagement is de praktijk van het plannen, organiseren en coördineren van een specifiek project om ervoor te zorgen dat het binnen de gestelde tijd, budget en scope wordt voltooid.

Het omvat het beheer van resources, het opstellen van een projectplan, het toewijzen van taken en verantwoordelijkheden, het monitoren van de voortgang, en het bijsturen van het project wanneer dat nodig is.

Door middel van effectief projectmanagement ben je in staat om complexe projecten te realiseren en hun doelen te bereiken op een efficiënte en effectieve manier.

Projectmatig werken voor is de methode voor het succes en resultaat.

We voeren in eerste instantie uitgebreid onderzoek uit naar het vastgoed, de bouwkundige structuur, de vloeren en de installaties om zo nauwkeurig in kaart te brengen wat er verbeterd moet worden.

Vervolgens zorgen we er bij het integreren van deze verbeteringen in onze ontwerpmodellen voor dat het hele bouwkundige dossier consistent blijft met alle aanpassingen die zijn aangebracht.

Op basis van onze input stelt het bouwteam een gedetailleerd plan en planning op voor de verbouwing van de winkel in slechts tien dagen tijd.

Hierbij nemen we elk risico in overweging om te zorgen dat de deadline van het projectplan gehaald kan worden.

Zelfs bij mogelijk uitstel van de aanvraagperiode voor de bouwvergunning, zorgen we ervoor dat er nog steeds voldoende tijd is in de projectplanning om de vergunning aan te vragen en verleend te krijgen voordat de bouw van start gaat.

Projectmanagers zijn er voor een soepel proces.

Tijdens het gehele proces houden we de planning nauwlettend in de gaten om er zeker van te zijn dat het ontwerp op tijd af is.

We begrijpen dat het aanvragen van bouwvergunningen een belangrijk onderdeel is van elk bouwproject en plannen daarom vroegtijdig de aanvraag hiervan in.

De projectmanager is verantwoordelijk voor het transformeren van de bestaande winkel in een nieuwe en operationele omgeving en heeft daarbij voortdurend contact met de designer.

De projectmanager wordt beoordeeld op zijn vermogen om het budget te bewaken, de planning te halen en duidelijk en helder te zijn in de communicatie.

Om deze doelen te bereiken van het projectplan, moet de projectmanager inzicht hebben in de technische uitdagingen en beschikken over een realistisch budget en degelijk uitgewerkte tekeningen.

Wij geloven daarom dat de rol die wij vervullen tussen de designer en de projectmanager verder gaat dan alleen tekenen.

Onze toegevoegde waarde zit hem vooral in het ‘engineeren’ van het ontwerpproces, waarbij we van tevoren systematisch een locatie onderzoeken en daarbij rekening houden met technische haalbaarheid om de designer optimaal te kunnen ondersteunen.

Onze ervaren aanpak om projecten succesvol te begeleiden.

Een formele of overgeprogrammeerde aanpak volgens ‘het projectmanagers-handboek’ is echter niet geschikt voor het werken in retailbouw.

Dat voelt waarschijnlijk vreemd aan voor stakeholders en kan vertragend werken.

We vinden een gestructureerde aanpak belangrijk, maar we kijken ook naar hoe we flexibel kunnen omgaan met onvoorziene omstandigheden.

In de retail ligt de focus dat alles in één keer goed gebeurt, daarom nemen we geen risico door af te wijken van onze aanpak.

Er is namelijk één kans om het goed te doen.

Retail projectmanagement vereist een hoog tempo, waarbij snelle besluitvorming van groot belang is.

Daarom hebben onze projectmanagers een kort lijntje tot onze ontwerpers en techneuten, zodat ze snel oplossingen kunnen bedenken voor uitdagende situaties.

Wij bieden verschillende opties en oplossingen, allemaal inclusief een kostenopgave, zodat onze klanten snel kunnen beslissen.

Hierdoor minimaliseren we het percentage gemiste deadlines en geldverspilling en blijft de frustratie, stress en ontevredenheid bij de projectmanager en het operationele team weg.

Het openen van een winkel is een belangrijk moment voor onze klanten, waarbij veel geïnvesteerd is in een goed retaildesign.

Uiteindelijk draait het om de beleving van de klant en daarom nemen wij het beschermen van hun merkbeleving zeer serieus.

De kracht van onze ijzersterke project planning en uitvoering in de praktijk.

Onze 3D-inmetingen zorgen ervoor dat we locaties snel en precies kunnen vaststellen en vervolgens verwerken tot een 3D-model, waarvoor we slechts één bezoek nodig hebben.

Middels de gegenereerde point cloud, die op 3 mm nauwkeurig is gemodelleerd, kunnen alle afmetingen en metingen worden bepaald.

Onze modellen worden gemaakt met Autodesk Revit en Navisworks, waarna we met deze modellen clashes tijdens het ontwerpproces kunnen opsporen en oplossen, waardoor bouwfouten kunnen worden voorkomen.

Via het model halen we alle benodigde tekeningen en hoeveelheden, waarmee de raming of aanbesteding gemaakt kan worden.

Onthoud hierbij dat het van groot belang is om de waarde van retail engineering vanuit het perspectief van de klant te zien, daar rendement gehaald kan worden op de investering in een goed retaildesign.

Bovendien zorgt een goede kostenraming ervoor dat het ontwerpbudget in de uitvoering zonder financiële risico’s en gemiste deadlines kan worden gehaald.

Strong
in delivering
on time.

De kapitein van jouw schip.

We willen het nogmaals benadrukken:
De rol van een projectmanager is essentieel voor het succes van een project.

Ze zijn eigenlijk de kapitein van het schip, die ervoor zorgt dat alles soepel verloopt en iedereen op koers blijft.

Zonder een goede projectmanager kunnen dingen snel uit de hand lopen.

Bij New Armstrong zullen onze ervaren projectmanager jouw project behalen met succes!

Bath & Body Works retail design

Interesting facts

Projectmanagers

Turnkey (mio)

Snelste uitrol 15 winkels in 7 weken

Project Gallery

Related projects

Sorry, No posts.

Laat New Armstrong jouw organisatie adviseren bij het projectmanagement, professioneel projectplan en het planmatig beheren van elk project.Feel free to contact us.

Lennart Mol
Leidsevaartweg 1
2106 NA Heemstede
+31 6 21690090

Lennart bw

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!