Selecteer een pagina

Case study
Délifrance

Vergunningen, projectmanagementDelifrance

Een verse croissant met uitzicht

Een koffiebar serveert de lekker koffie. Maar daar blijft het niet bij: het is ook een ontmoetingsplek voor foodies. Op ieder moment van de dag kun je er een kop koffie met een lekker broodje halen. Met snelle service en een uitgebreid aanbod.

Délifrance is al jaren lang de specialist van heerlijke Franse deegwaren. Om dit met de juiste beleving en smaak uit te serveren is een juist ontworpen en gecontroleerde omgeving belangrijk.

Foodretail is daarmee ook een specifiek kennisdomein. Met de Lay Out en het ontwerp moet gezorgd worden dat de presentatie aantrekkelijk is. Maar ook  dat de producten goed en eenvoudig te bereiden zijn, de werkplek makkelijk schoon te houden is. En om snelheid en werkplezier te garanderen: zorgen voor een optimale workflow.

Dat zijn de belangrijkste kwaliteiten voor food retail in design, engineering en projectmanagement 

Markthal

De Markthal is een foodcourt in het opvallende gebouw met gebogen dak. Binnen het foodcourt zijn verschillende kiosken waar de ondernemers hun producten aanbieden. De uitgifte is op het Begane Grondniveau: op de verdieping van de units is zitgelegenheid met uitzicht of het prachtige icoon van de Markthal

Strong
in crispy execution.

Projectmanagement

Het bouwproces moet in een casco Shopping Mall plaatsvinden. Om de juiste vergunningen en goedkeuringen te krijgen is NewArmstrong ook contactpersoon voor Huurder en Verhuurder. Om de locatie op tijd te openen hebben we de overallplanning en bouwplanning opgesteld en bewaakt.

Vanuit het projectmanagement hebben we ook de selectie van partijen, aanbesteding en inkoop, contractmanagement, kostenbewaking en uitvoeringscontrole verzorgd.

Door vooraf een heldere tekeningset te maken die als basis dient voor de prijsvorming zorgen we ervoor dat de offertes goed zijn. Dat we duidelijke afspraken over de uit te voeren werkzaamheden maken. Zo zorgen we dat de bouw op tijd gereed is en de voorbereiding voor het koken en uitserveren kan plaatsvinden. 

verpakking foodretail

Interesting facts

Oppervlak

Bouwtijd in weken

Verdiepingen

Project Gallery

Related projects

Want your Business to Take Off?Feel free to contact us.

Justus Slaakweg
Leidsevaartweg 1
2106 NA Heemstede
+31 88 007 2600

Justus bw

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!