Supermarkt van het jaar-nominatie

Prijswinnende ontwerpen

De door NewArmstrong  ontworpen Albert Heijn in Ugchelen is genomineerd voor de mooiste supermarkt van het jaar! Er is maar één Albert Heijn genomineerd, 3 Jumbo’s en 1 Vomar. De uitverkiezing van de Supermarkt van het jaar is jaarlijks op het congres Supermarkt en Ruimte (in 2023jaar op 9 November). NewArmstrong is partner van Supermarkt en Ruimte.

afbeelding

Deze supermarkt was een oude C1000 en is getransformeerd tot Albert Heijn met een uitbreiding. Op de plaats van de oude laad- en loshof is het magazijn gemaakt met de nieuwe sociale ruimtes. In de nieuwe uitbreiding is de nieuwe entree gesitueerd. De ondernemer, Pedro van den Heuvel, heeft de ontwikkeling zelf begeleid en met een architect het casco ontwerp gerealiseerd. NewArmstrong heeft de ruwbouwbegeleiding verzorgd, waarbij het ontwerpproces van de ruwbouw afgestemd wordt met de realisatie van een supermarkt. Hierbij worden met name dan de ontwerpuitgangspunten voor de supermarkt LayOut goed in de gaten gehouden. Daarnaast heeft NewArmstrong het ontwerp van de supermarkt gemaakt in samenwerking met Albert Heijn en de ondernemer.

Supermarkt Vastgoed

Supermarktvastgoed is een heel specifieke discipline in vastgoed en architectuur. Om een pand of ontwikkeling geschikt te maken voor een goede supermarkt moeten de juiste accenten in ontwerp,  indeling, routing en gevelbeeld gelegd worden. NewArmstrong begrijpt als geen ander welke eisen ten grondslag liggen aan een succesvol ontwerp voor  supermarktvastgoed.

Of we nu een volumestudie moeten maken, adviseren in de schetsontwerpfase of een heel ontwerptraject: onze ontwerpers kennen dit als geen ander. Dankzij jarenlange ervaring in de uitvoering door onze projectleiders tekenen we alleen wat ook gemaakt kan worden.  En of we nu moeten adviseren over de stichtingskosten of het begeleiden van de uitvoering; we zorgen dat het binnen scope, tijd en geld past.

 

 

 

 

 

316949998 5759330290777314 7199602576291666238 n

We build success for

Let’s start building your success.Feel free to contact us.

Justus Slaakweg
Leidsevaartweg 1
2106 NA Heemstede
+31 88 007 2600

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!