Selecteer een pagina

Case study
Let’s Wok

Engineering, projectmanagementLet's Wok

Een lekkere pittige bite

Een lekker wokgerecht moet een pittige bite hebben en dus vers en knapperig zijn. Let’s Wok staat bekend om de manier waarop zij gerechten bereiden.

De juiste omstandigheden en techniek om dat het gerecht te bereiden zijn dan heel belangrijk. 

Daarom is foodretail ook een specifiek kennisdomein van retail design. Zorgen dat de preentatie aantrekkelijk is. Maar ook  dat de werkplek goed werkt, schoon is en makkelijk schoon te houden is. En om snelheid en werkplezier te garanderen: zorgen voor een optimale workflow.

Dat is de essentie van foodretail en het uitgangspunt voor de uitvoering van de Let’s Wok kiosk in de markthal in Rotterdam.

 

Markthal

De Markthal is een foodcourt in het opvallende gebouw met gebogen dak. Binnen het foodcourt zijn verschillende kiosken waar de ondernemers hun producten aanbieden. De uitgifte is op het Begane Grondniveau: op de verdieping van de units is zitgelegenheid met uitzicht of het prachtige icoon van de Markthal

Strong
in hot projects.

Projectmanagement

Het bouwproces moet in een casco Shopping Mall plaatsvinden. Om de juiste vergunningen en goedkeuringen te krijgen is NewArmstrong ook contactpersoon voor Huurder en Verhuurder. Om de locatie op tijd te openen hebben we de overallplanning en bouwplanning opgesteld en bewaakt.

Vanuit het projectmanagement hebben we ook de selectie van partijen, aanbesteding en inkoop, contractmanagement, kostenbewaking en uitvoeringscontrole verzorgd.

Door vooraf een heldere tekeningset te maken die als basis dient voor de prijsvorming zorgen we ervoor dat de offertes goed zijn. Dat we duidelijke afspraken over de uit te voeren werkzaamheden maken. Zo zorgen we dat de bouw op tijd gereed is en de voorbereiding voor het koken en uitserveren kan plaatsvinden. 

verpakking foodretail

Interesting facts

Oppervlak

Bouwtijd in weken

Verdiepingen

Project Gallery

Related projects

Sorry, No posts.

Want your Business to Take Off?Feel free to contact us.

Justus Slaakweg
Leidsevaartweg 1
2106 NA Heemstede
+31 88 007 2600

Justus bw

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!