Selecteer een pagina

New services NewArmstrong

NewArmstrong: een team van ontwerpers, modelleurs en projectmanagers ervaren in het vertalen van uw opgave in een gebouwde omgeving. We geloven in sterke ideeën, zorgvuldige voorbereiding en  gedetailleerde planning. Wij gaan ‘above and beyond’ en verkennen met tomeloze energie. 

Met een track record van 25 jaar en een productie van meer dan 75 projecten per jaar begrijpen wij wat belangrijk is in ontwerp en uitvoering van een project.

 

We weten dat design gaat om nieuwe ideeën, het verkennen van nieuwe grenzen, specifieke kennis en duidelijke afspraken met één doel voor ogen: de ervoor te zorgen dat het project bijdraagt aan het succes van de opdrachtgever.

Design

Onze ontwerpers zijn specialisten in architectuur en design: vol van nieuwe ideeën en verkennend naar nieuwe werelden.
We snappen de samenhang tussen eisen, creativiteit, gebruik en techniek.
We zorgen voor efficiënte gebouwen waarbij de gebruiker en de doelmatigheid van bedrijfsprocessen centraal staan.

We werken met korte snelle sprints, zodat we snel tot een ontwerp komen voordat we uitwerken.

Engineering

Door onze 3d inmetingen brengen we locaties snel en precies in kaart, zodat we aan één bezoek voldoende hebben om een 3d-model te maken. Vanuit het model halen we alle tekeningen en hoeveelheden.

Onze engineering betreft zowel vastgoed, bouwkunde als interieur.

Naast tekeningen bieden wij ook expertise in vergunningen, constructieve uitwerking, brandveiligheidsadvies en vluchtplannen.

Project management

Onze projectmanagers kunnen optimaal presteren met de expertise van de ontwerpers en engineers als back office. Ze managen het project binnen de scope, kosten en tijdlijn. Het gehele proces van ontwerp, engineering en projectmanagement is onze verantwoordelijkheid en wij zorgen dat op vaste tijden gerapporteerd wordt met de stand van het werk.
De winkel opent op tijd. Altijd.

Let’s land a new job Feel free to contact us.

Hugo Jurcka
Leidsevaartweg 1
2106 NA Heemstede
+31 88 007 2600

Hugo

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!