Selecteer een pagina

Strong in making your product speak.

Project Management

Projectmanagement voor retail vraagt om snelheid, maar een informele benadering met fingers crossed ‘hopen’ op verbetering is groot risico. Veelal leidt dit tot gemiste deadlines en geldverspilling. De frustratie, stress en ontevredenheid bij de projectmanager en het operationele team is dan groot. Tel daarbij de negatieve klantbeleving, omzetderving, gemiste marketingkansen van de opening en dubbele kosten door zaken dubbel te moeten doen en de schade is groot.

Het belang van ‘in één keer goed en op tijd open’

Maar een overgeprogrammeerde de aanpak volgens ‘het projectmanagers-handboek’ met veel documentatie is evenzo niet passend. Dit voelt waarschijnlijk heel vreemd voor stakeholders en werkt vertragend. De steun voor de projectaanpak neemt dan snel af.

In retail geldt dat het ‘in één keer goed moet’: er is één kans om het goed te doen, en de winkel moet op tijd open. Er is veel geïnvesteerd in een goed retaildesign. Veel retailers halen een goede lokale media-aandacht, en als de opening niet is zoals gepland krijgt dat negatieve media-aandacht. De merkbeleving is juist de belangrijkste asset voor een retailer.

Gevarieerde stakeholders meenemen

Met een gevarieerde groep stakeholders bij de opdrachtgever hebben onze projectmanagers de vaardigheid nodig om te schakelen op alle niveau’s. Van directie tot MT en van marketing tot operationeel moeten we zorgen dat de aspecten van het bouwen voor retail begrepen wordt en we iedereen met goede resultaten over de finishlijn krijgen.

Strong
in delivering
on time.

Projectmanagement met ‘Need for speed’.

Retail projectmanagement heeft een hoog tempo en veelal moeten we snel beslissen. Onze projectmanagers hebben onze ontwerpers en techneuten als backoffice om snel situaties te doorgronden en oplossingen te bedenken. We navigeren snel door de uitdagingen van het project waarbij we gebruik maken van de jarenlange ervaring die onze projectmanagers hebben opgedaan. Door opties te geven en oplossingen met een kostenopgave hand in hand te laten gaan zorgen we voor de mogelijkheid van snelle besluitvorming.

We zorgen dat u als opdrachtgever pro-actief geïnformeerd bent en documenteren wijzigingen en meerwerken goed zodat de status en de Latest Estimate altijd bekend zijn.

De winkel gaat op tijd open. Altijd.

 

Meer weten? Neem contact op met onze teamleider Lennart Mol.

 

Bath & Body Works retail design

Interesting facts

Projectmanagers

Turnkey (mio)

Snelste uitrol 15 winkels in 7 weken

Project Gallery

Related projects

Sorry, No posts.

Want your Business to Take Off?Feel free to contact us.

Lennart Mol
Leidsevaartweg 1
2106 NA Heemstede
+31 6 21690090

Lennart bw

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!