Selecteer een pagina

Gamestate Wroclavia

Hotspot

Met de opening van de Arcadehal in Wroclavia, de grootste van Polen is Gamestate nu ook in Polen aangekomen: bijna 1000 m2 entertainment. En tussen de bioscoop, restaurants en foodcourt in zit deze Gamestate écht op de hotspot van het uitgaansgebied in deze shopping mall van UnibailWestfieldRodamco.

De flagshipstore is gepositioneerd bovenaan de roltrap naar het Foodcourt en het leisuregebied. Er zijn twee ingangen naar de Gamestate. Daarvan is één recht tegenover de roltrap vanuit het winkelcentrum. Buiten de unit is een teaser: een Instagramcorner waar prachtige selfies gemaakt kunnen worden. De andere ingang is van het parkeerterrein rechtstreeks de Gamestate in.

 

Gamestatesalon gier wroclavia

Gamestateflagshipsore

Gamestate ceiling design

 

 

Circulaire bouw

In de unit was eerder een restaurant gevestigd, de klimaatinstallatie was slechts 5 jaar oud en is aangepast om hergebruikt te kunnen worden. Ook zijn toiletgroepen en delen van de keuken hergebruikt, het overige is gedemonteerd voor recycling en opnieuw gebruikt: gevel, verlichting, speakers, brandmeldinstallatie zijn deels hergebruikt. De oude grootkeuken is gedemonteerd en voor hergebruik verkocht.

Gamestate Wroclavia

Zichtlijnen en opvallen

De entree is zo gemaakt dat vanaf de roltrap het logo en de opvallende roze band van de contour meteen de aandacht trekken. Buiten de unit zijn twee games geplaatst die als teaser fungeren en een wand waar door spiegels en verlichting je een Instagramselfie kunt maken waarbij je in een oneindige ruimte lijkt te staan.

Gamestate Wroclavia

Instagram corner

 

 

 

Gamestate Wroclavia flagshipstore design

We build success for

Let’s start building your success.Feel free to contact us.

Justus Slaakweg
Leidsevaartweg 1
2106 NA Heemstede
+31 88 007 2600

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!