Selecteer een pagina

Project
Mr. Green

ProjectMr. Green Boutique Offices

Ontwerpen in een virtuele omgeving, en dan bouwen.

NewArmstrong werkt met MrGreen Boutique offices aan het verder ontwikkelen van hun “cool, classy & bit bad azzy” Workspaces. 

Mr Green Boutique offices wil ervoor zorgen dat niemand meer een langlopend huurcontract aan wil gaan en niemand meer een vaste werkplek heeft. Zij transformeren oude kantoorpanden naar een duurzame oplossing waarbij een organisatie die zijn personeel ‘member’ maakt in alle kantoren van Mr. Green in het land kan werken. Dat zijn nu Klarenbeek en Apeldoorn, Rotterdam en Zwolle.

 

In deze project laat we zien hoe deze kantoren ontwikkeld worden; van een pand dat aandacht nodig heeft naar een kantoorconcept waar members van MR Green fijn kunnen werken. 

 Om het concept van Mr Green uit te kunnen rollen maken hebben we het creatieve concept van Mr Green uitgewerkt in een volledige bibliotheek van virtuele elementen om de nieuwe kantoren mee in te richten.

Strong
in delivering the soft touch..

Virtueel ontwerpproces.

 

Met de opdrachtgever lopen we in VR door het gebouw om alle ontwerpbeslissingen en technische uitwerking door te spreken. Vanuit het 3d model volgens alle hoeveelheden voor de prijsvorming van (onder)aannemers.

Design 

Het meubilair in de kantoren van Mr Green is door ze zelf ontwikkeld: een specifiek flexbureau, een vergaderhub, bel-unit, pantries. Vergaderruimtes zijn juist niet standaard maar hebben allemaal een eigen karakter met specifiek meubilair, vloerafwerking en behang.

BIG BIM: data uit de modellen

 

Juist door die variatie is de geautomatiseerde hoeveelhedenstaat een groot voordeel: voor alle soorten behang en vloerafwerking de juiste bestelhoeveelheden. Door deze hoeveelhedenstaten te combineren met een kostenboek kunnen wij snel input geven voor de kostenraming en de Business Case.

Installatieontwerp.

 Ook de installaties verwerken we volledig in het model om clashes te vermijden en de visuele impact te kunnen toetsen. Daarmee ondersteunen we ontwerpbeslissingen en vereenvoudigen de inkoop.  In de film is goed te zien hoe het eerste concept vertaald wordt een definitief bouwmodel.

 

Na goedkeuring van alle vergunningen hebben wij als onderdeel van de projectmanagement-opdracht het inkooptraject voor de opdrachtgever verzorgd. Daarnaast hebben we tijdens de bouw het projectmanagement en site-management verzorgd.

 

 

Mr Green ontwerpmodel

Interesting facts

kantooroppervlak in m2

Verdiepingen

Modellen

Project Gallery

Related projects

Sorry, No posts.

Want your Business to Take Off?Feel free to contact us.

Justus Slaakweg
Leidsevaartweg 1
2106 NA Heemstede
+31 88 007 2600

Justus bw

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!