Selecteer een pagina
Case study
Art of Chocolate

Design, engineering, projectmanagementArt of Chocolate

Concept

Art of Chocolate produceert chocoladeproducten van hoog niveau en voor verschillende grote retailketens. Een deel van de productie wordt via de eigen winkels verkocht, waaronder de Outlet winkel in The Style Outlets Amsterdam.

The Style Outlets

The Style Outlets is het enige Outletscenter in de randstad. Met een Catchment area van 2 miljoen inwoners binnen 3 kwartier rijden en de toeristische stroom bezoekers van Amsterdam en Schiphol een unieke propositie. Het Outletscenter staat bij het terrein van Sugar City. In de vormgeving verwijst het winkelcentrum naar de oude fabriekshallen die ooit op het terrein stonden.

Het Outletcentre heeft een gezonde mix van foodretail, food&beverages, fashion en FMCG.

Ontwerp

In opdracht van de Verhuurder heeft NewArmstrong een aantal winkelunits ontworpen voor huurders. De Unit van Art of Chocolate is opvallend door ene kleine footprint, maar daarmee precies de juiste verhouding om de producten te kunnen tonen. De voorverpakte producten worden gedisplayed op grote houten eilanden en houten wandstellingen die doen denken aan de kratten waarmee vroeger chocolade werd verscheept.

Voor de presentatie van chocolade is de techniek erg belangrijk.

Het licht is bepalend voor de beleving van het product. Er zijn armaturen gekozen met de juiste lichtkleur- en intensiteit om de producten goed uit te laten komen.

 

Strong
in tasteful design.

Projectmanagement

Het bouwproces moet in een operationeel Shopping Mall plaatsvinden. Om de juiste vergunningen en goedkeuringen te krijgen is NewArmstrong ook contactpersoon voor Huurder en Verhuurder. Om de locatie op tijd te openen hebben we de overallplanning en bouwplanning opgesteld en bewaakt.

Vanuit het projectmanagement hebben we ook de selectie van partijen, aanbesteding en inkoop, contractmanagement, kostenbewaking en uitvoeringscontrole verzorgd.

Door vooraf een heldere tekeningset te maken die als basis dient voor de prijsvorming zorgen we ervoor dat de offertes goed zijn, de afspraken over de uit te voeren werkzaamheden helder en sluitend zijn en de risico’s geminimaliseerd worden.

verpakking foodretail

Interesting facts

Oppervlak

Max. temperatuur

Verdiepingen

Project Gallery

Related projects

Want your Business to Take Off?Feel free to contact us.

Justus Slaakweg
Leidsevaartweg 1
2106 NA Heemstede
+31 88 007 2600

Justus bw

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!