Selecteer een pagina

Case study
Happy Italy

Design & engineeringHappy Italy

Pizzeria

Happy Italy is een pizzeriaketen met een aanbod van verse, snelle pizza’s en pasta in restaurants met een groot aantal zitplaatsen. Door de versie producten in de eigen productiekeuken in Dordrecht voor te bereiden en te verpakken kan in de pizzeria heel snel gewerkt worden.  Door de schaalgrootte van de keten en het grote aantal zitplaatsen per restaurant kan daarmee een vers aanbod tegen een heel schappelijke prijs worden aangeboden.

 

Het concept van de formule kenmerkt zich door een vrolijke en kleurrijke inrichting. Sfeervolle baksteenwanden, afwisselende verlichting, natuurlijke materialen en een grote afwisseling van het type zitplaats zorgen voor veel variatie in de sfeer.

Ontwerp

In de Lay Out hebben hoge en lage tafels, een kruk of een fauteuil allemaal een plek. Vanwege de grootte van locaties is een verdieping met een vide vaak onderdeel van het ontwerp.

In de inrichting is een open keuken waarbij het productieproces zichtbaar is onderdeel van het foodconcept.

 

Voor deze locaties (Rotterdam,  Schiedam, Venlo) heeft NewArmstrong het ontwerp en bouwtekeningen verzorgd. Het concept wordt na het ontwerp getoetst aan het bouwbesluit.

Onderdeel van het tekenwerk zijn de vergunningen (omgevingsvergunning en gebruiksmelding) en de uitwerking van de technische installaties, inclusief de tekening van de keuken.

 

Strong
in tasteful design.

Tekenwerk

Met de geleverde tekeningset is een bouwdossier aangeleverd dat ook door hun vaste bouwteam gebruikt kan worden om de winkel te bouwen. De bouwwijze is een goed uitgedacht bouwproces wat zich kenmerkt door eenvoud.

De tekeningsset om zo te kunnen bouwen bestaat uit:

-indelingstekening

-plattegronden

-gevels (bouwvergunning)

-doorsneden (bouwvergunning)

-bouwkundige tekening (wanden) en tekening gyprocblokken voor vloeropstort keuken

-meubeltekening

-vloer- en plafondtekening

-aansluitpuntentekening keuken

-verlichtingsplan

-installatietekening (W/E)

 

Met deze tekeningset is de input voor alle bouwstromen goed gedocumenteerd. De bouwcoördinatie voor deze projecten was in handen van 8 bouwmanagement

verpakking foodretail

Interesting facts

Vestigingen

Stoelen

Verdiepingen

Project Gallery

Related projects

Sorry, No posts.

Want your Business to Take Off?Feel free to contact us.

Justus Slaakweg
Leidsevaartweg 1
2106 NA Heemstede
+31 88 007 2600

Justus bw

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!