Selecteer een pagina

Case study
Shiwi Sinner

ProjectShiwi Sinner

Shiwi en Sinner zijn twee lifestylemerken voor kleding en accessoires voor zomer en winter op het outletcentre ‘The Style Outlets’.

De ondernemers achter deze outletstore hebben een heel uitdagend concept bedacht, dat tegen een creatief budget uitgewerkt en gebouwd moest worden.

Strong
in outstanding concepts.

Het concept heeft als grote eye-catcher een werk van een beroemde graffitikunstenaar. Om dit centrepiece goed in de uitwerking van de vloer, wanden en plafond te verwerken hebben we veel aandacht besteed aan de materialisering hiervan. We hebben de opdrachtgever in de uitwerking van het concept in een ontwerp al voorgesteld om duidelijke keuzen te maken in de budgetverdeling: als dit de Centrepiece is moet dáár het budget voor vrijgespeeld worden.

Ons voorstel is hier door de opdrachtgever in gevolgd: dit betekent dat we de overige budgetposten eenvoudig en doelmatig ingevuld zijn.

Met specifieke kennis van interieur, vloeren en plafondsystemen hebben we de gekozen voor de juiste gietvloer om de graffiti in te verwerken en te beschermen tegen krassen en vuil. Met technieken uit meubelproductie hebben we met de afbouwer het vormplafond gerealiseerd waarop de graffiti is aangebracht.

Na de duidelijke keuze in kostenmanagement hebben we het ontwerp verwerkt in tekenwerk, de bouwvergunning aangevraagd en TurnKey gebouwd.

Shiwi Sinner store interior scaled

Interesting facts

Ontwerp en engineering in weken

Bouwtijd in weken

Graffitispuitwerk in uren

Project Gallery

Related projects

Want your Business to Take Off?Feel free to contact us.

Justus Slaakweg
Leidsevaartweg 1
2106 NA Heemstede
+31 88 007 2600

Justus bw

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!