Selecteer een pagina

Case study
Victoria’s Secret

ProjectVictoria's Secret

In 2021 is de eerste ‘fullsize’ winkel van Victoria’s Secret in Nederland geopend. Amarla, een Grieks bedrijf is de Franchisenemer in Nederland. Om de winkel te kunnen openen is het belangrijk om te weten op welke wijze het concept voldoet aan de Nederlandse Wet- en regelgeving. 
Inmiddels is er sinds 2022 een Victoria’s Secret in Amsterdam en komt er in 2023 één in Den Haag. 

Voor Amarla zijn we als  Local Architect nu verantwoordelijk voor de inpassing  van de ontwerpen in de locaties en het vergunningentraject voor winkels in Eindhoven, Den Haag, Antwerpen, Utrecht en Amsterdam.

We hebben het interieur concept getoetst aan Nederlandse wet- en regelgeving voor het bouwbesluit en de Arbo-wet. Ook hebben we de ontwerpafdeling van Amarla met ontwerpstudies wegwijs gemaakt in de mogelijkheden en onmogelijkheden voor de Nederlandse markt.

 

Strong
in delivering
on time.

Daarnaast hebben we alle bouwmaterialen, materialen voor het interieur en materialen van de gevel getoetst aan eisen voor Nederlandse en Europese eisen voor brandveiligheid om een verklaring van toepasbaarheid af te kunnen geven.

Voor de Flagshipstore in Mall Of The Netherlands hebben wij na de engineering de bouwvergunning aangevraagd.

Zo hebben we het team van Amarla in staat gesteld om de winkels voor Victoria’s Secret vanuit Griekenland met een klein lokaal Amarla-kantoor in Nederland uit te rollen.

interior design Victoria's Secret

Interesting facts

Oppervlak in m2

Verdiepingen

Material Tests and Specs

Project Gallery

Related projects

Want your Business to Take Off?Feel free to contact us.

Justus Slaakweg
Leidsevaartweg 1
2106 NA Heemstede
+31 88 007 2600

Justus bw

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!