Selecteer een pagina

Case study
Denon

ProjectDenon

Audioforum heeft voor Denon in 2021 de eerste Flagship store in Nederland geopend. Met Denon hebben we voor de gevel en het interieur een concept ontwikkeld dat het gevoel van klassieke buisversterkers oproept: chique en degelijk. Met lichtaccenten, metalen mesh en houten latten te gebruiken hebben we dit concept in het winkelontwerp vormgegeven.

Deze winkel in Westfield Mall of the Netherlands heeft een beperkt huuroppervlak. Op dit oppervlak moest een complex Programma ingepast worden: een demoruimte voor de audio apparatuur en de speakers, een kassa met een ontvangstplek voor klanten en een verkoopruimte met de displays voor koptelefoons, versterkers en speakers.

Strong
in delivering
on time.

Voor Denon was de grote wens was om ook een luisterkamer aan te kunnen bieden voor een optimale klantervaring.

We hebben in een aantal ontwerpstudies aangetoond dat een mezzanine te maken met de luisterkamer inpasbaar is en aan het bouwbesluit voldoet. Dit hebben we onderbouwd met kostenramingen zodat de opdrachtgever hier een Business Case aan kon wijden, waarna een positief besluit is genomen om de mezzanine uit te voeren. Hiervoor hebben we ook de vergunning, bouwkundige en constructieve uitwerking verzorgd.

Voor Denon is NewArmstrong de lokale architect en projectmanager. We hebben het ontwerp uitgewerkt in een vergunningaanvraag en een Technisch ontwerp, waarmee de aannemer, installateurs van Audioforum en een meubelfabriek de winkel hebben gebouwd.

De winkel is voor de Grand Opening van de Westfield Mall of the Netherlands geopend tot volle tevredenheid van de opdrachtgever.

Denon geveltekening

Interesting facts

Gevelopening in m2

Verdiepingen

Ontwerpvarianten

Project Gallery

Related projects

Want your Business to Take Off?Feel free to contact us.

Justus Slaakweg
Leidsevaartweg 1
2106 NA Heemstede
+31 88 007 2600

Justus bw

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!