Werken bij NewArmstrong

Wil jij werken bij een bedrijf waar we volop bezig zijn met BIM modellen, Autodesk Revit, de Autodesk Construction Cloud, ontwikkeling van bibliotheken en Dynamo?

Maar waar we ook zelf 3d scans maken, de Point Clouds koppelen en digitaal uitzetten op de bouw? Waar we daadkrachtig, creatief maar ook vernieuwend zijn?

En buiten bovenstaande technische kant we ook sterk zijn in het werken aan concepten die van een look & feel een gebouwd resultaat maken.

Werken in een team van Projectmanager, ontwerper en modelleur; verantwoordelijk voor je eigen project, rechtstreeks rapporteren aan de projectmanager?

 

Mindset is alles: de rest kun je leren (daar hebben wij een continu opleidingspakket voor). Als dit bij jou past:  we bieden een fijne werkplek in Heemstede, hybride werken, marktconform salaris, 40 leuke collega’s en mooie projecten.

Ons kantoor biedt flexplekken, stiltewerkplekken en overlegplekken, het is goed met de fiets bereikbaar vanaf station Heemstede-Aerdenhout (10 minuten fietsen). Er zijn voldoende parkeerplaatsen bij ons kantoor. 

Meer weten? Mail dan naar HRM@NewArmstrong.nl, we willen graag kennismaken!

New AmbitionsNewArmstrong

We hebben een organisatie met teams op klant -en op projectniveau. Een team dat voor een klant werkt bestaat uit verschillende ontwerpers, projectmanagers en BIM’e rs/modelleurs. Je bent binnen dat team samen met de andere ontwerpers, modelleurs en projectmanagers bezig met de ontwikkeling van de vaardigheden van die vakgroep.

 

 

Samen ontwikkeling jullie dus het gebruik van onze tools (bijv. software, 3D scanners, projectbeheersingstechnieken, kennis).

 

 

Daarnaast werk je in een interdisciplinair projectteam aan een project, vaak met één ontwerper, één modelleur en één projectleider. Binnen dat project ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van de werkzaamheden die bij jouw rol horen.

 

Voor de ontwikkeling van medewerkers hebben we een continu ontwikkelingsbudget en daarnaast zorgen we voor interne kennisoverdracht sessies om van elkaar te leren.

De teams werken samen met Operationeel managers die samen gezamenlijk ervoor zorgen dat de projecten goed verlopen en tot een succesvol eindresultaat worden gebracht.

 

We vinden een hecht team belangrijk: meerdere keren per jaar organiseren we kennis-sessie’s of teamuitjes om te zorgen dat we als team samen blijven werken.

 

 

We hebben op dit moment voor de volgende rollen/functies vacatures:

Architect /Ontwerper

Als van een kale plek of leeg Revitmodel een mooie omgeving maken jou in het bloed zit is dit misschien een rol die bij jou past.

Je bent verantwoordelijk voor het interieurontwerp van een klantomgeving (bijvoorbeeld een winkel, hotel) en het laten uitwerken van het ontwerp in een 3D Revit model. Je verzamelt en analyseert alle informatie en zorgt ervoor dat we daarmee het juiste concept in de ruimte laten zien.

De juiste mix van look & feel, technische mogelijkheden en een goed gevoel bij budget versus kwaliteit. Doordat je in het schetsontwerp (SO fase) meerdere opties hebt bekeken ben je in staat om de klant mee te nemen in jouw gedachtegang.

Is dit iets waar jij op aangaat? Dan willen we graag kennismaken.
Het volledige functieprofiel kun je <hier> vinden.

Als je vragen hebt of een kennismakingsgesprek wilt, kun je mailen naar HRM@NewArmstrong.nl

Virtual model retail design

New AmbitionsNewArmstrong

BIM modelleur/ BIM Coordinator

Als onze ontwerpers een concept hebben uitgedacht maken we hier een model en tekeningen van. Wij zijn verantwoordelijk voor het ontwerp en engineering van verbouwingsprojecten. Wij maken hierbij een informatiepakket waarmee een aannemer of bouwteam de uitvoering kan verzorgen.

De Revit Coördinator of BIM modelleur vervult hierbij een centrale rol.

Je verdiept je in de bouwkundige staat van het pand en ben jij verantwoordelijk voor het verzamelen en verwerken van alle nodige informatie die belangrijk is. Hiervoor zul je voor de projecten op locatie een opname of 3d scan moeten doen en de informatie hieruit in het model verwerken.

Je bent verantwoordelijk voor de (inhoudelijke) kwaliteit van de Revitmodel voor het project en de schakel tussen architect en projectleider.

Voor sommige projecten gaan we van een 3d Model naar platte tekeningen, voor andere projecten innoveren we tot modellen waar scenario’s in staan en we data koppelen. Onze werkomgeving is via de Autodesk Construction Cloud, waar we van alle mogelijkheden die dit platform biedt gebruik maken.

Als jij denkt ‘daar kan ik aan bijdragen’ dan willen we graag kennismaken!

Het volledige functieprofiel kun je <hier> vinden.
Als je vragen hebt of een kennismakingsgesprek wilt kun je mailen naar HRM@NewArmstrong.nl

 

 

 

Projectmanager

Als projectmanager ben je volledig verantwoordelijk voor meerdere projecten per jaar. Hierbij ben je het contactpersoon voor de opdrachtgever, stuur je het interne team aan en zorg je ervoor dat de projecten binnen de gestelde kosten, tijd en kwaliteitseisen verloopt.

Je denkt mee in de initiatiefase en stelt budgetramingen op waarbinnen een project gerealiseerd moet worden en bewaakt deze gedurende alle fasen van het project.

In deze functie is het van belang dat je de uitgangspunten in de ontwerpfase bewaakt en in staat bent om met de ontwerper en modelleur een complete set bouwkundige of interieurtekeningen te verzorgen waarmee je vervolgens de aanbesteding en een vlekkeloze uitvoering gerealiseerd kan worden.

Als jij graag aan het stuur staat en de materie van ontwerpen en tekenen begrijp, dan willen we je graag eens spreken.

Het volledige functieprofiel kun je <hier> vinden.
Als je vragen hebt of een kennismakingsgesprek wilt kun je mailen naar HRM@NewArmstrong.nl

Let’s land a new job Feel free to contact us.

Hugo Jurcka
Leidsevaartweg 1
2106 NA Heemstede
+31 88 007 2600

Hugo

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!