Selecteer een pagina

Case study
The Style Outlets

Case study
The Style Outlets

Case study
The Style Outlets

Case study
The Style Outlets

ProjectThe Style Outlets

Amsterdam The Style Outlets is het eerste en enige outletcentrum in de regio Amsterdam, op slechts 8 minuten met de trein van het stadscentrum van Amsterdam. Perfect gelegen in de dichtbevolkte Randstad en in bij het iconische SugarCity gebied, één van de snelst ontwikkelende gebieden van Nederland.

Neinver heeft onder het label ‘The Style Outlets’ al verschillende winkelcentra in Italië, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Tsjechië en Polen.

NewArmstrong heeft de huurderscoördinatie voor Neinver en The Style Outlets verzorgd. Vanaf de ondertekening van de huurovereenkomst tot aan de opening van het winkelcentrum verzorgen wij alle stappen, waarbij we de huurders begeleiden in het proces van ontwerp, tekenwerk, vergunningen en bouw. Hierbij toetsen wij de ontwerpen van de Huurders aan de Design Guidelines vanuit The Style Outlets en aan bouwbesluit en Omgevingsvergunning.

Strong
in delivering
on time.

Om op tijd open te kunnen moeten twee bouwstromen tegelijk gereed zijn: de casco bouw en de bouwprojecten van de huurders.

Dit betekent dat 80 Huurders:

  • op tijd hun ontwerp gereed moeten hebben
  • de aanpassingen aan het Casco met de hoofdaannemer afgestemd moeten worden
  • de Gebruiksmeldingen aangevraagd moeten worden
  • de Units aan de Huurders opgeleverd moeten worden
  • de huurders hun winkel moeten bouwen
  • de sprinklerinstallatie aangepast moet worden op de inrichting

Ook moeten de bouwprojecten van de Huurders goed geïntegreerd moeten worden in het Casco bouwtraject. Dit vraagt zorgvuldig projectmanagement.

Om deze enorme informatiestroom goed te managen tussen opdrachtgever, back-office en bouwplaats hebben we een cloud-based platform in Microsoft Teams. Hierop plaatsen we alle documenten voor Huurders en verzamelen we alle tekeningen en documenten voor goedkeuring door Verhuurder, Tenant Coördinator, Constructeur en Installatieadviseur. Wijzigingen worden verwerkt in een centraal 3d model

We stemmen alle wijzigingsverzoeken van huurders af met de hoofdaannemer en zorgen ervoor dat alle in de huurovereenkomsten overeengekomen zaken worden geoffreerd, goedgekeurd en uitgevoerd.

Op locatie zorgen we dat alle huurders voldoen aan de uitgangspunten voor ontwerp en uitvoering, inclusief de technische installaties, gebruiksmelding en bouwveiligheid.

Het winkelcentrum is in 2020 op tijd geopend met meer dan 80% verhuurd.

Naast de rol van huurderscoördinator hebben wij in opdracht van de verhuurder in slechts 7 weken tijd 15 winkels ontworpen, uitgewerkt en ingekocht voor verschillende grote merken. Deze zijn gebouwd als voorgeïnstalleerde units die worden verhuurd inclusief een White Box inrichting.

Nike store The Style Outlets

Interesting facts

Aantal huurders

Vierkante meter

Dagen voorbereiding voor opening

Project Gallery

Related projects

Want your Business to Take Off?Feel free to contact us.

Justus Slaakweg
Leidsevaartweg 1
2106 NA Heemstede
+31 88 007 2600

Justus bw

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!